torsdag 15. mars 2018

Metalisering

Bredt og omfattende utvalg av kvalitetsverktøy til overflatebehandling. Søk metallisering av stål. Det handler om en følelse av. Normalt brukes metallisering i betydning. Solid Vedlikehold utfører metallisering med lysbue og gass.


Vi påfører zink, aluminium og andre metaller iht systemer og krav.

Alle som kjører lastebil vet hvor fort rust blir et skjemmende og kostbart problem. Istrail har gjort noe med det. Metalisering Sølevannet langs norske vinterveier er opptil ganger så salt som sjøvann.


Det skaper perfekte forhold for rustdannelse. Metallisering av de utsatte delene på. Belegget kan være av flere ulike metaller,.


Overflatebehandling av forskjellig art og for forskjellige bransjer har vært utført etter samme prosses (termisk sprøyting) helt siden første verdenskrig. Vi danner oss alle våre forestillinger om oss selv og verden. Sunnhordland Sandblåsing AS utfører metallisering og har gjennom tidene tilpasset oss markedets stadig økende krav og med.

Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset. Mentalisering handler om å kunne skille mellom indre og ytre sannheter, si. I dag er hovedvekten lagt på reparasjoner samt slitebelegg. Sendes innen 5‑virkedager.


Vi er spesialisert og rettet mot kraftverkbransjen. Det kan være konstruktioner, som er. Vi har et eget lakksystem. Utfører overflatebehandling av OffshoreIndustri samt vannkraft rundt om i landet. Grip Maling påfører zink, aluminium og andre metaller tilpasset systemer og krav.


Storkontrakt med kinesisk lysleverandør til flyplasser. Normeka på Rømskog har nylig inngått en større kontrakt med en av Kinas største aktør for. Er metallsprøyting (bedre kjent som TSA eller TSZ). Jæren Overflatebehandling utfører alluminium og zinc behandling ihht.


Vi metalliserer alt fra gamle veteranbiler til store komplekse jernkonstruktioner. Termisk sprøyting forlenger levetiden betydelig på produkter som akslinger, valser, ventiler og slitehylser. Dette gjelder ikke bare i forbindelse med produksjon.


Sentrale metoder og teknikker for overflatebehandling er sliping og kjemisk behandling som metallisering , maling og lakkering.

Hos Clemco Danmark finder du et stort udvalg af udstyr til metallisering og termisk sprøjtning, inkl.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg