mandag 5. mars 2018

Gasskjæring

Dette prinsippet har ikke endret seg de siste. Acetylen Fotograf: Industriskolen. Aktuelle skjæremunnstykker Opphavsmann.


Den store fordelen med gasskjæring er at den kan brukes ved tykkelser opptil 3mm. Ved gassveising, lodding eller gasskjæring skal det brukes sveisebriller. Gasskjæring er den vanligste skjæremetoden for ulegert og lavlegert stål.

Husk at arbeidsstykkene blir svært varme under sveising,. Skjæringen foregår ved at vi varmer opp arbeidstykket lokalt til antennelsestemperaturen på ca. Vi gasskjærer materialer med inntil 2mm tykkelse. Laserskjæring er en suveren måte å produsere prototyper og produkter i små til mellomstore serier.


Ettersom man ikke behøver å lage. Sveising er en prosess for å sammenføye materialer ved sammensmelting. Termoplaster og metaller er eksempel på materialer som kan sveises. Tilstrekkelig kompetanse reduserer sikkerhetsrisikoen.


Vi tilbyr forskjellige både standardiserte og skreddersydde kurs for deg som håndterer gass i arbeidshverdagen.

Ved gasskjæring benyttes en flamme for å varme opp et punkt av stålet til antennelsestemperatur, oksygenstrålen slippes på,. Våre samarbeidspartnere jobber med laserskjæring, plasmaskjæring og gasskjæring. I sortimentet er det også kompetanse innen 3D laserskjæring i rør.


EXTAB er et utsugningsbord tilpasset for plasma-, finplasma- og gasskjæring. Vi tilpasser skjærebordenes lengde og bredde etter den maksimale. I tilslutning til ovenstående finnes det også en separat stasjon for boring og gasskjæring. Både runde og ovale hull gjøres her med stor presisjon. Kan brukes i prosesser som for eksempel gasskjæring i materialtykkelser opptil 5mm.


Finnes for de fleste industrielle gasser i ulike trykkområder. Våre medlemsbedrifter tilbyr kompetanse og kapasitet i verdikjeden tilknyttet industriproduksjon. Bred meisel: mm bred til å fjerne sveisesprut og gradering av skjegg etter gasskjæring. I løpet av denne todagers samlingen vil vi få en god innføring i tematikken fagkompetanse og industri 4. Tekniske spesifikasjoner til vårt plasmamaskineri: Plasmakilde: Thermal Dynamics Pak. En god flaskeregulator for de fleste anvendelser.


Leveres med håndtilkobling. Håndterer all gassveising, varming og lodding samt gasskjæring opptil 300. Dette være seg markedsarbeide, innkjøp, salg og.


Siden har vi skåret oss inn på flere områder og tilbyr i dag vannskjæring og gasskjæring av plater, rørkutting, klipping, knekking og gravering.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg