onsdag 14. mars 2018

Verktøyskap på hjul

Kjøp nye verktøyskap online. Vi har bra pris på verksted og verktøyskap ! Kontormøbler til arbeidsplassen. Stort sortiment - Alltid fri frakt!


Proft, låsbart skap med smarte løsninger som dekker oppbevaringsbehovene i boden eller garasjen.

Lukene har gassdempere og skjuler oppbevaringsesker og 12. IDG Tools er din profesjonelle partner på industriverktøy. Vi besøker dere med en verktøybutikk på hjul , så slipper dere reisene og ulike leverandører. Skuffers verktøyskap leveres fra oss med verktøy i skuffer. Verktøyskap og vogner Mente du?


Solide verkstedskap for sikker oppbevaring på verksted eller lager. Oppbevar verktøy og tilbehør på en oversiktelig og trygg måte med våre solide og praktiske verktøyskap. Her finner du praktiske verktøyvogner og verktøyskap med kulelagrede skuffer som har plass for.

Velg selv om du vil ha pakken på døren. Et stabilt og praktisk skap på hjul. Overskapet har ett rom med lokk og fire uttrekkbare skuffer. Rask levering og super service!


Fine kvalitetsfelger til lav pris. TILBEHØR SKUFF TIL VERKTØYSKAP. Sving og låsbare hjul samt praktisk trillehåndtak. Sjekk priser på verktøyskap hjul.


Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Vognen har fire hjul med kulelager og brems. Trenger ikke lenger denne, men kanskje noen andre gjør det? Flott Norema verktøyskap med hjul og låsbare dører.


Oppheng medfølger(men ikke verktøy). Skapet leveres med én fast hylle, gummikledd skrivestativ samt. Men er jo bare og følge med på netthandelen, dukker alltid opp noe til en gunstig pris der.


Proffsigt skåp med smart förvaring på sidorna, utrustat med gummiskydd på vardera hörn.

Luckorna är försedda med gasdämpare och döljer förvaringsaskar.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg