torsdag 15. mars 2018

Skuffeskinner med demping

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Showing 1-of messages. Tenkte lage noen skuffer med dybde ca. Demper med selvinntrekk for bruk sammen med kule- og rulleuttrekk.


Egnet for retromontering på skuffer som ikke har demping fra før. Hengsler og dørdempere i god kvalitet.

Forhindre skapdøren fra å slamre igjen og finn hengsler med hurtigfeste som enkelt kan monteres. Skinnesystem beregnet for å bygge treboks. Se PDF-fil for byggeanvisning. Leveres med integrert demping når skuffen skyves inn. Husk å bestille med låseb.


De kan brukes til kjøkken, garderober og baderomsinnredninger. Tandembox-Antaro, Nytt moderne design, med rette linjer. HØG skrog er produsert med mm MDF trefiberplate dekket med folie og leveres ferdigmontert.

Skuffene er med demping , integrerte skuffeskinner og reling. Det følger med to håndtak i krom. Det er ikke forborret hull slik at andre håndtak også kan brukes. Vedum Flow 75cm - Sortmalt Ask. Kjøp i Distrelecs store produktkatalog.


Rask levering og super service! Rustfrie skuffeskinner med inntrekk og demping Lengde Bredde Høyde Gastronorm Typenr Best. Skuffene leveres med integrerte skuffeskinner med fullt uttrekk og demping som sikrer at skuffen lukker seg mykt og lydløst.


Her er det innrettet et flott bad med utgang til en lukket lysgård. Sikker og sporbar frakt med enten Postnord eller Posten. Velg selv om du vil ha pakken på døren eller til hentested.


Servantskapet har dype skuffer med full uttrekk slik at det blir enklere å få tilgang og oversikt. Kjøkkeninnredningen vår forvandler kaotiske skuffer og trange hjørner til elegante og praktiske oppbevaringssteder. Ta farvel med roteskuffen. I-seriens dører er opphengt i innvendige justerbare hengsler, med demping som standar. Kommode har skuffeskinner med fullt uttrekk og demping.


Kommoden kan leveres i lakkert høyglans hvitt eller sort og lakkert hvit matt.

Derfor gir vi års garanti på de aller fleste av våre produkter, med unntak av forbruksvarer, og i visse fall opp til hele års garanti. Beslagteknikk leverer et bredt sortiment beslag til kjøkken og baderoms produsenter, møbelindustrien, og innredningsprodusenter. Skuffene har metallgavler med integrerte skuffeskinner og reling. De er med fullt uttrekk, selvinntrekk og demping ,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg