onsdag 14. mars 2018

Stihl hekkesaks

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!

Nettbutikk med Stihl -produkter og serviceverksted for alle produkter. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. STIHLs hekksakser er konstruert for park- og landskapspleie. Men også på store private eiendommer er det mange bruksmuligheter, særlig der det er mange eller lange.


De elektrisk drevne hekksaksene HSE 5 HSE og HSE har dreiehåndtak, slik at det blir lettere å klippe hekker og busker nøyaktig. Sterk batteridrevet hekksakser for ekte proffeffekt på hekken. Maskinene overbeviser ved et høyt turtall, slipte spesialkniver og stor tannhøyde for grener opptil.


Langskaftede hekksaksene egner seg spesielt godt til klipping av høye og brede hekker.

Takket være deres store rekkevidde kan du arbeide behagelig og trygt fra bakken. Med hjelp av STIHL hekksakser har park- og landskapspleie aldri vært enklere. Maskinene er konstruert for å gi maksimal skjærekraft og komfortabelt arbeidsmiljø. Sammenlign priser på STIHL HS Hekksaks.


Profesjonell batterihekksaks med teleskopskaft. Hvis det er nødvendig, kan skaftet trekkes ut til en imponerende lengde på hele m. En maskin som er ideell for. En lett batterihekksaks med svært god skjærekraft for klipping av hekker og busker i hagen. Så stille, at det ikke engang krever noen hørselsvern. EN STOR HJELPER I ET LITE FORMAT.


En smidig gress- og hekktrimmer er det ultimate verktøyet for klipping og pleie av mindre busker, hekker og plenkanter. Stille, effektiv og ergonomisk elektrisk hekksaks. Utrustet med en rekke praktiske fordeler som dobbeltslipt kniv, lave vibrasjoner og lav vekt. Få full bevegelsesfrihet i hagen med en hekksaks på batteri!


Men det er ikke likegyldig hvilken modell du velger. Det vises tydelig i denne testen.

I tillegg trekker testpanelet det frem som positivt at Stihl -saksen er meget stillegående, og det er fint både for den som bruker den og for nabolaget.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg