tirsdag 20. mars 2018

Stihl verneutstyr

Stort utvalg i vår nettbutikk. Kvalitetsvarer fra kjente merker. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Når man arbeider med motorsag eller annen motorredskap må man kunne stole på verneutstyret sitt. Enda bedre er det om de samtidig er behagelige å ha på seg og.

STIHL legger vekt på arbeidsvern. Men det er først når teknisk sikkerhetsutstyr og personlig. En skogsjakke eller vernejakke med verneinnlegg er den perfekte arbeidsjakken når du arbeider med motorsager.


Jakkene er godt utstyrt med praktiske lommer til f. Verneutstyr - Tromas AS fører verneutstyr til både skogsarbeideren og håndverkeren. Skogshjelmer med visir hjelmer for byggeplassen. Hørselvern med hjelmfeste.


En vernebukse er en beskyttelsesbukse med verneinnlegg - en billig livsforsikring når du arbeider med motorsag.

Et motorsagkjede er skarpt og roterer med en utrolig. Våre hender er vårt beste verktøy, det er derfor viktig å beskytte dem mot støt, vær og smuss. Vi er her for deg slik at. For å kunne arbeide med motorsag så trygt og sikkert som mulig, må du bruke forskriftsmessig bekledning og utrustning.


Riktig verneutstyr av Felleskjøpet. Fin startpakke for noen som for eksempel. Kom innom butikken vår for å få veiledning hvilken motorsag som passer ditt behov. Caro Maskinservice AS driver med salg, service og reparasjoner av maskiner, tilhengere og utstyr i Ålesund og Drammen. Veldig slitesterk vernebukse med seler og sagvern foran, av beskyttelsesklasse 1. Svart og grå yttertøy med orange striper i siden og 1 bevernylon.


Produktet kan hentes i butikk, eller fås sendt i postoppkrav. Du kan prøve utvalgte plagg i butikk hos oss. Vernebriller gul X Husqvarna. Vernebriller farget X Husqvarna. Profesjonelle ryddesager klarer de tøffeste oppgavene innen landskaps- og skogpleie.


Stihl vedhuggerhjelm Stihl.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg