onsdag 7. mars 2018

Bosch batteri motorsag

Flere forskjellige varianter. Se utvalget fra på P-lindberg. Finn vår kontaktinformasjon her. Makita, Stihl, Metabo, Fein m. Eget servicesenter for alle varer.

Kjøp før kl 1 levering neste dag. Garantert Tilfredshet: 30-Dager Penger Tilbake Garanti! Lett, kompakt og manøvrerbar for effektiv beskjæring i mange forskjellige stillinger. V- batteriet har Syneon-teknologi som sørger for optimal ytelse, slik at du. En ryddig hage gir mye å glede seg over, og den riktige typen kjedesag hjelper deg med vedlikeholdet av trærne.


Kan en batteridrevet kjedesag være noe tess? Generell kjøpsinformasjon.

Letthåndterlig og stillegående batterimotorsag med effektsterkt Lithium-Ion batteri. Motorsager på batteri er etter hvert blitt så sterke, at de er verdt å kjøpe fremfor en modell med ledning. Kraftfull motorsag – uten støy og eksos.


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Med batteri fra NetOnNet får du pålitelig strøm til dine dagligdagse produkter! Stiga selger ennå ikke pakker med motorsag , lader og batteri i. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Specs: Elektrisk (230V), 230V,. Denne batteridrevne hekkesaksen har optimal balanse og lav vekt på bare 5kg for hekklipping uten anstrengelser.


Vi har testet syv modeller som alle har til felles at de går på batteri. Gjør-det-selv-prosjekter, råd og tips, verktøy- og tilbehørsinformasjon,. En batteridrevet motorsag er enkel å arbeide me stillegående og helt uten avgasser.


Bosch sagene gir alltid gode resultater. Nå er det kommet et alternativ til bensindrevne og elektriske motorsager med ledning. Den effektive børsteløse motoren leverer høyt dreiemoment,.

Langt mer praktisk enn motorsag og stige,. Stort utvalg til all bruk og med rask levering og fri frakt! Handle smart - Spar penger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg