fredag 16. mars 2018

Spikerpistol gass paslode

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!


Sjekk ut paslode gass spikerpistol.

Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr. Skal du ha ledningsfritt, paslode. Den er dyrere i drift enn kompressor og slange. Men, du slipper nettopp kompressor og slange.


Vi bruker pasloden mye, på. Paslode IM90Ci Lithium en nyutviklet gasspikerpistol for 34° båndet spiker med rundt hode. Jeg har brukt paslode gasspistoler i år.


Dvs, de siste årene har de bare ligget ubrukt. De taper kraft og er datostemplet.

Paslode IMFLithium er det naturlige valget for den proffesjonelle bruker til spikring av listverk. Dykkerten er kun 2mm tykk. Magasinkapasitet: 1stk. Du kjøper Paslode PSNSpikerpistol hos Staypro. V, 9MM (zk-modell kommer uten batteri og lader) Klikk for mer info.


Beste Priser På Spikerpistol Gass. Paslode IM45CW gasspikerpistol er den første i verden til spikring av pappspiker. For rettbåndet spiker med rundt hode og 34° vinkel. Gassdrevet spikerpistol for 34° spiker og spikerlengde mellom. Uten ledning og luftslange økes både sikkerheten og effektiviteten.


Paslode Impulse IMCW er verdens første gass spikerpistol for pappspiker på markedet. Alternativet heter Paslode. Dette er en type spikerpistol som går på strøm (batteri) og en patron med gass. Pistolen er uhyggelig dyr,.


Perfekt til reisverk og forskaling, samt montering. Velbalansert gassdrevet dykkertpistol. Eksempel på bruksområder For innendørs snekring, f. Test av spikerpistoler drevet på gass , trykkluft og elektrisitet Slik velger du riktig spikerpistol Vi har testet gass , trykkluft og elektrisk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg