fredag 9. mars 2018

Dampmopp elkjøp

Med en dampvasker fra Shark kan du, i tillegg til gulv, rengjøre dusjkabinettet, vasken. De nye løsningene med damp dekker mange behov. Du kan for eksempel bruke dampvasker når du skal rengjøre parkett, fliser, vinduer og rense teppene dine. Produsenten kaller den selv for en 9-i-dampmopp. I utgangspunktet er den utformet som en gulvmopp, som i kombinasjon med en vanlig støvsuger gir deg helt rene gulv.


Elkjøp - viser omtaler fra brukere. En dampvasker har mange bruksområder, og er ideell til rengjøring på kjøkken og ba av gulv, til stryking m. Rengjøring med dampvasker fjerner bakterier. Ekstrautstyr til dampmopp H2O HD M. Oppgrader dampmoppen H2O HD med smart utstyr. Gir flere bruksområder og forenkle.


En av årets nyheter er en dampmopp (599) for damprengjøring av gulvflater. Biltema har nå også fått inn innspillbare blu-ray-plater. En effektiv dampmopp som vasker, desinfiserer og gjør hjemmet ditt skinnende rent. Fjerner over av bakteriene med rengjøring uten kjemikalier. Vi bruker cookies for å gjøre hjemmesiden vår mer brukervennlig og relevant for deg, samt til å lage en målrettet annonsering av våre tjenester.


Morphy Richards Dampmopp 9in1. Stort utvalg hvitevarer til lave priser. Effektiv dampmopp med stort moppehode. Mikrofiberkluter for Kärcher SC. Sjekk priser på best i test dampvasker.


Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Kjøp best i test dampvasker billig i nettbutikkene. Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging, oppussing og generell problemløsning i forbindelse med dette! POWER - Nordens nye elektrogigant har kjente merkevarer: Apple, Samsung, Huawei med mer. En maskin som rengjør de fleste orådene i hjemmet uten bruk av såpe.


Alle Kärcher dampvaskere leveres godt. Kjøpte en Karcher scdampvasker i vår for å vaske fugene i flisene inne, men hadde i bakhodet at den må vær fin til å rense seter og matter med! Shark Original dampmopp - Bosch støvsuger - Matsui strykejern - Ariete Free Style styrkejern.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg