tirsdag 13. mars 2018

Dørvrider kule

Dørhåndtak BASE kule -fasong. Pris NOK: 43- Antall: Send forespørsel Beskrivelse: Nøkkelskilt BASE Ø50mm, clips. Engelsk klassisk kule dørvrider i messing polert. Rundt kule håndtak i messing polert. Rund fasettvrider i polert messing.


Elegant 8-kantet dørhåndtak.

Stilig og enkel dørvrider for innendørs bruk. Enkel og moderne innendørs vrider. På utkikk etter en dørvrider eller et dørhåndtak. I Habos sortiment finner du dørhåndtak til ytterdør og innerdør. Dørvridere kommer i alle fasonger, utførelser og prisklasser.


Uavhengig om man skal kjøpe en dørvrider eller et dørhåndtak er det lurt å investere i kvalitet. Toppkule Løkformet, roterende kule. Har lett litt rundt og utvalget er mildt.

Akkurat som krydder er knotter og håndtak små detaljer som har mye å si for helheten. Vi har mye å velge mellom som matcher kjøkkenet ditt. For garderobe- og innerdører opptil kg.


Innehold: hjul med kulelager (stk), bunnstyring (stk), treskruer og monteringsanvisning. Leddhengsel i messing med kule. Halvgammel dørvrider i messing. Fjærbelastet hengsle som fungerer som dørlukker.


Tidenes dyreste door knob var det vel Patsy og Edina i Absolutely Fabulous som sto for: De dro på dagstur tfra London til New York for å rappe en kul dørvrider. Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging, oppussing og generell problemløsning i forbindelse med dette! Beslagsboden har et av Skandinavias bredeste utvalg av dekorative beslag og håndtak. I løpet av årene har Beslagsboden, med kvalitet og service som motto, skapt. Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr.


Dørvrider av messing med dobbeltvirkende returfjær for ytterdører med modullåskasse. Med dobbeltvirkende returfjær fungerer dørvrideren på låskasser hvor. En del detaljer er i god behol som for eksempel de vakre tregulvene.


Vi har både tall og bokstaver så du kan sette sammen ditt eget husnummerskilt. Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.

Varene bestilles fra vår leverandørs lager. Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg