fredag 9. mars 2018

Mutterdragare

Vi är proffs på verktyg, levererar glad service och har riktigt bra priser! Kraftfull och reversibel mutterdragare med knackfunktion. Smarta prylar och tillbehör för garaget, bilen och transporten. Du slipper använda fälgkorset och sparar på kroppen.


Mutterdragare Med en kraftfull hjulmutterdragare byter du enkelt hjul på bilen.

En elektrisk mutterdragare. Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. Köp Vi Bilägares test av åtta mutterdragare i digital form. Förutom pris får du även reda på mutterdragarnas vikt, vridmoment, spänning och batteristorlek.


Köp nätdrivna mutterdragare via vår webbshop eller butik i Stockholm. Snabb leverans, öppet köp i dagar och riktigt bra priser! Däckskiftet blir betydligt enklare med en mutterdragare i din hand.


Vår mutterdragare från Carwise är ett särskilt prisvärt alternativ och levereras med fyra.

Köp batteridrivna mutterdragare via vår webbshop eller butik i Stockholm. Genom att klicka på ”prenumerera” intygar du att du samtycker till att Würth behandlar dina personuppgifter i enlighet med GDPR och Würths integritetspolicy. FixarTV hjälper dig att välja rätt mutterdragare. This feature is not available right now. Hög kvalitét - pris pressande priser och snabb leverans.


Rodcrafts ”Beast” gör skäl för sitt namn, den är är stark, snabb och smidig. Stort utbud av mutterdragare till rätt pris från varumärken som Atlas Copco, Bahco, Drift-Air och GAV. Verktygsboden har ett brett utbud av mutterdragare. Handla direkt på nätet, fri frakt vid köp över 5kr. Det är lätt att förstå att EL-MAX mutterdragare blivit en uppskattad hjälpreda i många av Europas däckverkstäder.


Byt däcken själv med hjälp av en effektiv och prisvärd mutterdragare från Carwise. Denna mutterdragare har ett vridmoment på hela 4Nm och levereras med st. Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du.


Ergonomisk design med komposithus för begränsad överföring av vibrationer och. Mekaniken är konstruerad med en inbyggd slagmekanism som.

När en traditionell skruvdragare inte orkar få i skruven kan slagskruvdragaren göra jobbet klart. Precis som en mutterdragare får den extra kraft genom att slå.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg