fredag 6. april 2018

Batterilader test

Kjøp før kl 1 levering neste dag. De nye starthjelperne er ikke stort større enn en smart-telefon, men lover likevel å starte en bil med utladet batteri i minusgrader. Testen viser at ikke alle.


Kombinert batterilader og testinstrument for batteri og generator CTEK MXS 5. Batterilader fra Sønnak, Probably the best charger available… Våre batteriladere gir optimal lading og er helautomatisk.

Godt egnet til nordisk klima! Jeg har tenkt å kjøpe en bra batterilader som kan kobles på når båten ikke er i bruk men også når vi er på. Det var ein test av batteriladere i eit. EXIDE PBATTERILADER og 3. F-8FERVE BATTERITESTER 2. HVORFOR EN CTEK BATTERILADER ? Alltid batterier klare til bruk.


Miljøvennlig og økonomisk.

Riktig ladig gir godt batteriliv Batteriene i båten skal gi minst mulig problemer og leve lengst mulig. En moderne lader for tilkopling til landstrøm hjelper godt. Det skal visstnok være stor forskjell på ladere når det gjelder evnen til å lade batterier når det er kaldt.


Iflg test foreratt av bladet Motor er Excide-laderen. Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. Koble til, test og lad MXS 5. TEST CHARGE kombinerer. Jeg mener det er viktig å investere noen ekstra kroner i batterilader.


Våre sider kan brukes til å finne rett batteri, samt all teknisk informasjon. Bruk vårt forhandlersøk og finn den nærmeste butikk. Sjekk priser på best i test batterilader. Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Kjøp best i test batterilader billig i nettbutikkene.


Kjøpte en ny batterilader på biltema i høst. Den virka helt ok til prisen.

Hos Mekonomen har vi et utvalg av batterilader og kabler til bilen og båten din til gode priser. Vi fører de kjente merkene CTEK, Defa og. Men tenker du økonomi, er det ikke sikkert det er beste valg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg