tirsdag 10. april 2018

Boring i fjell

Vi borer i fjell og kombinasjonsmasser for infrastruktur som vann, avløp m. Hos oss får du time på dagen. Besøk oss i sentrum, eller ring nå! Finn bore i fjell med borhammer.


Søk Fortere, Bedre og Smartere her!

Jeg skal grave ut en krypkjeller. Mesteparten av dette er fjell. Planen er å ta dette over langen, kjøpe verktøy, gjøre jobben.


Vi brukte en gammel og godt herdet hagestein, som representerer hard. Ta kontakt med oss i Olimb anlegg. Dette er en rask og kostnadseffektiv løsning som sørger for minimal inngrep i natur og miljø.


Den blir vanligvis brukt som alternativ metode for framføring av ledningsnett der. Boring i fjell ,krever skikkelig utstyr,det finner du ikke på BT!

Hvorfor ikke bore et hull i stedet for å sprenge grøft? Vi utfører korte gjennomboringer til lange boringer opp til 6meter med stor presisjon. Metoden muliggjør boring med stålrør i kombinasjonsmasser av fjell og løsmasser.


Her etableres nye rør uten å sprenge eller grave. Hammerboring er effektiv på. Gjennom lang og allsidig erfaring fra kompliserte borejobber har vi tilegnet oss en unik kompetanse innen alle typer boring i fjell.


Tilhengermontert kompressor til sandblåsing, boring og meisling i fjell og betong. Kompressoren har en kapasitet på - m3. Velkommen til Presisjonsboring AS - Retningsstyrt boring i løse masser og fast fjell. Undertegnede har prøvd alt som beskrives i denne artikkelen og kan gå god for sluttresultat og erfaringer.


Vi tilbyr styrt boring i fjell og løsmasser. Vi i Vestnorsk brunnboring spesialiserer oss på mange ulike typer boring , spuntvegger, horisontalboring, og utfører det meste av ulike boreoppdrag. Vi hjelper deg med anbud på boring. Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging, oppussing og generell problemløsning i forbindelse med dette! Vi utfører boring for vann og avløp, og el-gjennomføringer under vei eller gjennom fjell.


Fjellboring AS hjelper deg med boring i fjell både vertikalt og horisontalt. Denne typen boring kan utføres i fjell eller i løsmasser.

Graving, pumping og kranbil. Både offentlig og privat marked.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg