onsdag 11. april 2018

Jotun fjellgrå

Til kjente landemerker og ditt hjem. Vi bruker store ressurser på forskning og. Her kan se våre fargekart inne, fargekart ute, bla i dem, laste dem ned og bestille hjem til deg. Hvordan velge farge til huset ditt ser du her.


Drygolin-maling - Utviklet, Testet og Produsert i Norge. Jotun OPTIMAL får du i mange farger. Ekstrem beskyttelse, suveren glans og fargeholdbarhet. Sjekk ut fargekart utvendig beis. De mest populære husfargene 16.


Vi tok utgangspunkt i Joutun setergrå når vi skulle velge farge, men den har litt mye grønt i seg. Den ble tynnet ut med white spirit for å få fram gløden og mønsteret i treverket. Legg med bilder og du får raskere og bedre svar. Du bør også opplyse om hvilke farger du har på detaljer som lister, vindu, dør og tak.


Spesialbeis som gir terrassen et eksklusivt matt og holdbart utseende samtidig som den beskytter terrassen og hindrer gråning og oppsprekking. For mer inspirasjon og tips, besøk lady. Prøv vår interaktive fargevelger.


Finn ut hvor mye maling du trenger. Fyll inn hvor mange mdu skal male og kalkulatoren beregner antall liter til to strøk. Jeg skal nå beise terrassen.


Denne er BRUN og har ingen gråtone i det hele tatt. Velger du derimot Setergår 6så får du en fin gråfarge. Med Butinox Futura kan du velge mellom et elegant helmatt utseende eller et stilrent halvblank utseende. Velg behandlingsmåte Olje Maling Lakk.


Maling av gulv er den raskeste veien til forandring. I denne fargevelgeren kan du leke med alle farger du vil finne i. Hei, Vi har i løpet av de siste årene endret husfarge fra fjellgrå til fargen Vika. Vi er kjempe fornøyd med fargen og har i etterti etter råd fra denne.


Stort utvalg av fargekart til maling inne og ute, slik at du kan finne den riktige fargen. Se fargekart online og prøv fargevelgeren her! Jeg tok med to plankebiter og malte dem først med ett strøk. Lutgrå TreStjerner Gulvolje. Stengrå TreStjerner Gulvolje Furu.


Fjellgrå TreStjerner Gulvolje. Vår fargevelger visualiserer mulighetene for deg! Beisen er robust og fargebestandig med opptil års holdbarhet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg