mandag 30. april 2018

Sykkelpumpe ventil

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Har en slik sykkel: Skjult lenke - logg inn for å se den Den har ikke bil- ventil til dekkene, den bruker de gamle sykkel-ventilene, altså noe smalere. Da kan du velge blant store og små sykkelpumper, med eller uten trykkmåler. De minste typene er enkle å ta med på sykkelturen, så. De tynne racer ventiler er fine nok!


Men pumpen må selvsagt passe.

Når du må pumpe, så løsner du den lite mutter på racerventilen og gir stiften en dytt. Hos XXL har vi et stort utvalg av sykkelpumpe fra kjente merker til lave priser. Vi tilbyr dagers prisløfte og 1dagers åpent kjøp!


Mindre sannsynlighet for feil med ventil under rittet da en må skru opp ventilen for å slippe ut luft, ikke bare en motstand som i vanlig ventil. Steel Travel sykkelpumpe En flott og solid liten sak fra Lezyne. Versjon uten gjenger til ventilen gjø. Asaklitt sykkelpumpe med trykkmåler.


Passer Presta, Dunlop- og Schrader- ventiler.

Generell kjøpsinformasjon. Sykkelpumpe med lettlest trykkmåler. Svært brukervennlig pumpe med manometer som hjelper deg å holde kontroll på dekktrykket.


Pumpen har en lang slange med låsbar bilventilnippel, mens trykket vises. Det er en del som ikke er så fornøyd med Lezynes pumper (som skal skrus på ventilen ) - og dette skyldes i hovedsak at ventilen løsner når. Men det vanligste er nok en god sykkelpumpe med manometer. Den tynne ventilen heter egentlig Presta, men blir gjerne omtalt som fransk ventil. Procore-slangen deres ble lansert i fjor sommer, men har nå komme i en forbedret utgave med én i stedet for to ventiler.


Lufttrykk: bar (psi). Tilkobling med to hull som uten adapter kan pumpe alle sykkeldekk (Schrader-, Dunlop- og Presta- ventiler ). Antallet avviker fra kjøpsforpakning. Skaff deg en sykkelpumpe ,. Golvpumpen passer til alle ventiler på markedet, og fungerer derfor til alle syklene du har i garasjen.


Les mer om Weldtite Ventil adapter, FV-AV. Presta ventiler gir mange syklister passer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg