onsdag 4. april 2018

Jotun sjøsmaragd

En frisk sjøgrønn farge med mange muligheter. Marine, Protective and Powder Coatings. Min huskeliste () Mitt abonnement (0). Farger på skjerm kan påvirkes av datateknisk utstyr. Vi bruker informasjonen til.


Fargeprøvene er å betrakte som veiledende. Vær oppmerksom på at treverkets egenfarge, påføringsteknikk, sugeevne og antall strøk vil påvirke. Her finner du inspirasjon til hvordan du kan male med SENS på barnerommet. Denne Pinnen ble oppdaget av Megan De Jong.


Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. Easily share your publications and get. Vi elsker fargene san sjøgløtt og sjøsmaragd ,. Legg med bilder og du får raskere og bedre svar.


Jotun Sens er vår helsemaling,. Du bør også opplyse om hvilke farger du har på detaljer som lister, vindu, dør og tak. Ute etter en frisk, men likevel behagelig blågrønn tone for å få litt farge inn interiøret?


Tøff til grått, hvitt og beige. Til kalkaktige farger, gylne gråtoner,. Tendenser i tiden - Vi stopper opp og tar oss tid til å reflektere over vår livsstil. Det samme gjør vi med valg av farger. Synes sjøalge var kjempe fin, ellers liker jeg veldig godt pilasterblå og retroblå fra jotun.


I vår er det de klare, skarpe fargene som dominerer. Små doser er nok - prøv deg frem med drypp av blått og grønt, og en liten dæsj gult. Sjøsmaragd eller noe lignende. At ungdommen blir klare på egne ønsker og identitet,. Farveråd fra Nina HENT MERE INSPIRATION På jotun.


Her kan du se alle våre farger fra nye og gamle kolleksjoner. Tenk på at fargene kan skille seg i virkligheten fra hva du ser på skjermen. Her er vårens viktigste farger Find this Pin and more on bar carts by J. Jeg har også inntrykk av at matte farger er veldig populært for tiden.


Larsens personlige favoritt fra fargeslippet er den dype blåfargen Deco Blue. Den er sofistikert og myk på en gang.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg