fredag 6. april 2018

Kraftig hekksaks

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!

Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service! Se hvilken hekksaks som ble best i test her.


Alltid gode priser på Hekksaks fra Bygghjemme. En batteridrevet hekksaks gir deg mange fordeler: Du slipper å dra rundt på en lang ledning,. En kraftig og hard plastikkslire er å foretrekke.


Effektsterk og praktisk hekksaks med høy komfort, og en tannavstand på hele mm for litt grovere greiner og tyngre oppgaver.

Den er blant annet utstyrt med kvalitetskniver av stål som klipper grener med en. Ryobi sin 2volts hekksaks er utstyrt med rør i glassfiber og med en ganske fleksibel. Kraftig håndtak med to-hånds bryterløsning.


Med våre lette, batteridrevne hekksakser med lavt støynivå kan du maksimere arbeidstiden din takket være et nytt kraftig. Effektiv og kraftig elektrisk hekksaks som kutter grener og busker i opptil 27mm tykkelse. Ny, egenprodusert motor og nytt.


Handle smart - Spar penger. En hekksaks for deg som vil ha det lille ekstra! Med lav vekt, gjennomsiktig håndbeskyttelse, multiposisjonshåndtak foran, 7W-motor og sagefunksjon. KRAFTIG VOLT VERKTØY FOR PROFFE BRUKERE! Spesialisten på Hagebruksutstyr!


STIHL standardlader til alle. Alt du trenger til ditt hagearbeid og jordbruk. Sentrale produktfordeler: Ergonomisk, velbalansert og veier lite,.


Ypperlig, kraftig teleskophekksaks med mulighet for vinkling av kniven på 6mm. Rekkevidde ca 4-meter høyde. Enkel i drift og med kroppsbelte som tar det meste.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg