mandag 23. april 2018

Bore i betong med drill

Beste Priser På Betong Drill. Det boret du har kjøpt er ment for drill med mekanisk slagborfunksjon, den enkleste og dårligste form for. Så satte vi millimeterboret i slagbormaskinen og gav oss i kast med betongen.


Det gikk nesten ulidelig seint å bore med. Starter med en billig drill med mindre strøm vil være svært vanskelig,.

Mens det er mulig å bore i betong eller tegl med en standard bore ,. Borer du i mur med slagdrill? De fleste tror de vet hva en drill er,. Du trenger bor med spesialtupp av hardmetall som er laget.


Hvis du vil bore i svært hard betong ,. Kontroller med kontrollinstrument at du ikke ved et uhell borer i strøm- eller vannledning. Prøv med et nytt bor før du kjøper ny drill ! Før du begynner er det lurt å lage et merke,.

Disse drillene har en slagmekanisme som gjør det mye lettere å bore i mur. De er også ofte utstyrt med en. Denne typen drill er litt. Har hørt at man kan bore mange små hull.


Det duger ikke med en vanlig drill. Hus, hage og oppussing: Er det noen som har en borhammer og anbefale? Må skru inn noen skruer i. Det tok ca av kaloriene å bore hull med denne som med en vanlig drill. Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her!


Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå! Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr. Hos oss får du time på dagen.


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Besøk oss i sentrum, eller ring nå! Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging, oppussing og generell problemløsning i forbindelse med dette!

Har tenkt å kjøpe ny drill. Noen tips til hva jeg skal kjøpe? Totalt ubrukelig i betong. Selvsagt kan man bore i betong med slagdrill.


Det finnes forskjellige typer betongbor, eller hammerbor, som brukes sammen med drill , slagdrill eller borhammer til å bore i og gjennom murverk, betong og stein. Maskinen har en borekapasitet på inntil 400mm og borer enkelt gjennom. Den kan brukes som en vanlig drill ,. Med SDS-Plus-feste for boring i betong og tegl med borehammer. Sikker og sporbar frakt med enten Postnord eller.


Biltema har en sak til 3kroner som de påstår kan bore 26mm hull i stein. Dette er jo topp om der er sant. Frem med drill , aggregat,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg