mandag 30. april 2018

Farefelt trapp

Kjøp trapp trygt, kontakt oss. Vi er her for å hjelpe deg. Farefelt brukes for å gjøre deg oppmerksom typisk i toppen av en trapp eller på steder hvor det kun er noen få trinn. Oppmerksomhetsfelt er mangelvare mange plasser i landet.


Foran heiser, i bunnen av trapper osv. Gi de blinde og svaksynte bedre navigering i hverdagen!

For at blinde og svaksynte skal ha nytte av et farefelt på toppen av en trapp er det viktig at det er tilstrekkelig plass til korrekt plassering og at teksturen. Det skal være et farefelt foran øverste trappetrinn og et oppmerksomhetsfelt foran og inntil nederste trinn i hele trappens bredde. Der det også er trinn, skal nivåendringer markeres på samme måte som for trapp med farefelt og markerte trappeneser. Som regel i toppen av en trapp eller på steder hvor det kun er noen få trinn.


Trapper av betong og naturstein 532. Nordens bredeste utvalg i trapper. Trinnlyd fra innvendige betongtrapper 536. Se utvalget og kontakt oss her!


Farefelt synliggjøres med tverrgående rekker med knaster lagt i et felt på minimum cm.

Krav til utforming av varselfelt ( farefelt ) ved trapp utendørs. Varselfeltet legges med flattoppede kuler. De flattoppede kulene legges diagonalt i varselfeltet. Navn på bildet Navn på Fotograf Navn på Arkitekt Navn på Entreprenør Skriv inn e-post Bildets beskrivelse.


Viktig å huske på: Farefelt (over trapp ) skal ha dybde m og starte i ett trinns dybde før første trinn. På hovedtrapper i bygg med krav om universell utforming skal det være et taktilt farefelt. Varselelementene monteres i et fast mønster for farefelt. Farefelt monteres oppe foran trapp , en trappetrinnsdybde fra første trinn.


Vi gir uforpliktende tilbud innen timer. Her kan du lese mer om bruk av flis i trapp ,. Er det oppmerksomhetsfelt i forkant av trapp nede og et farefelt i forkant av trapp oppe? Anbefales i hele trappens bredde, minimum m).


VSS Solutions as har mange ulike produkter for taktil merking og ledelinjer. Taktilt farefelt på gulv oppe og oppmerksomhetsfelt nede, med luminanskontrast 8.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg