tirsdag 10. april 2018

Jula motorsag

Flere forskjellige varianter. Se utvalget fra på P-lindberg. Finn vår kontaktinformasjon her. Makita, Stihl, Metabo, Fein m. Eget servicesenter for alle varer.


Jula tilbyr kreative hjemmefiksere og proffe et attraktivt sortiment til lave priser.

Dette er mulig gjennom store innkjøp direkte fra produsenter. Kraft kombinert med kompakt størrelse! Lettbrukt allround- motorsag som er utstyrt med totaktsmotor med snorstart, antivibrasjonssystem, dobbel kjedebrems. For deg som leter etter noe midt i mellom! Denne totaktsmaskinen er utstyrt med tilstrekkelig effekt for å løse de aller fleste hage-, ved og skogsryddingsrelaterte.


Lettstartet og brukervennlig motorsag for deltidsskogbrukeren og huseieren. Brukervennlig motorsag med manuell kjedebrems (motstandsbasert), lett tilgjengelig luftfilter og automatisk justerbar oljepumpe. Her kommer en prisgunstig totaktsmaskin som håndterer de fleste situasjoner, uansett om det handler om en villahage, vedhåndtering eller.


Vi vill att människor ska vilja fixa.

Användarvänlig motorsåg med vevhus av magnesium. Meecs motorsågar som säljs på Jula pris- och köpvärda? Utrustad med ett sågsvärd och sågkedja. Vi gör trädgården trivsammare.


Billig motorsag fra Jula ? Hus, hage og oppussing: Jeg har sett en billig motorsag på jula den kostet bare 7kr. Er det noen som har testet den ut. Smoby Byggmester Bob - Motorsag Med denne flotte motorsagen kan barna felle Les mer.


Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging, oppussing og generell problemløsning i forbindelse med dette! Hvis du leter etter en bensindrevet motorsag for felling av trær så har vi det også. Alltid gode priser på Motorsag og kjedesag fra Bygghjemme. Handle raskt og enkelt på nett med hjemlevering i hele Norge.


Stort utvalg i vår nettbutikk. Kvalitetsvarer fra kjente merker. Det bråker, ryker og er ganske farlige. Det er fort glemt når du står der med en nyoppkappet haug med ved.


Som tur var hade jag en ny på lager. Morfars motorsag Det store treet i hagen må ne det sier morfar.

Sterk elektrisk motorsag for byggearbeider i tre. Stihl hurtigstramming av kjedet (B) for rask og enkel stramming av kjedet uten verktøy, QuickStop Super kjedebrems. Vi er stolte over våre produkter og det er viktig for oss at du som kunde blir fornøyd.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg