mandag 9. april 2018

Ferdigretter test

Frosne ferdigretter beregnet på én til to personer er en lettvint løsning både for deg som bor alene, og for deg som ikke rekker å spise middag sammen. I denne testen har vi sammenliknet de ti mest solgte ferdigrettene fra Toro og Fjordland. Idealet er å lage maten fra grunnen, men dette er ikke alltid like lett å. Vi har ikke tatt med tradisjonell husmannskost, supper eller grøter.


Eksotisk i frysedisken Av alle ferdigretter vi har testet opp gjennom årene,.

Utvalget av ferdigretter har hatt en positiv utvikling de senere årene og flere tilbyr litt lettere retter med mer. Test og test , så langt har jeg bare prøvd én, men jeg velger overskriften som den er likevel. Samboern har vært borte hele denne uka, og med mitt energinivå så. Vi spiser mange millioner ferdigretter i året, men hvor sunne er rettene vi kjøper mest av? Ernæringsekspert Lise Von Krogh har testet.


Forbrukerne blir stadig mer helsebevisste, også når det gjelder hvilke ferdigretter som havner i handlekurven. Matvareprodusentene har klart å møte. Velger du middagen med 8eller 4kcal?

Middagen med mest kalorier har også mest kylling. Når middagen skal på bordet i en fei, er det godt å vite at det finnes sunne ferdigretter. Og at enhver hurtigløsning kan bli litt grønnere i ekspressfart. Tre ferdigretter så langt, med ni i vente. Er ferdigmaten til Hellstrøm sunn?


Findus sine indiske ferdigretter kommer middels godt ut i vår test , sammen med Saritas sin Tikka Masala. Fordelen med ferdigretter er at frosne grønnsaker ofte inneholder mer vitaminer og mineraler enn ferske sier ernæringsfysiolog Cathrine Borchsenius til Dagbladet. Det er i første omgang snakk om en test ,. Flere veganske ferdigretter og plantebaserte produkter, som soya og havremelk, er også i vekst. For noen år siden ble det satt i gang et stort prosjekt for å finne ut om det er næring i ferdigretter og om dette er like bra som.


Da var det på tide med nok en test av en ferdigrett fra Hellstrøm. Han har hatt flaue intervjuer på TV og kommet med til sammen ferdigretter. Test av ferdigmiddager Klar, ferdig, spis!


Så godt, så enkelt lover reklamen. Enkelt er det, men er det godt? Vi har testet ferdigmiddager i samarbeid med TV 2.

Mye bra å velge mellom for deg som ikke orker å lage middagen selv. I over år har TORO hjulpet og inspirert nordmenn til å lykkes på kjøkkenet! TORO har en bred portefølje som passer til de fleste anledningene. Den soleklare vinneren i vår test er det økologiske alternativet, Kolonihagen, som får terningkast seks. Dette er sunt, veldig godt,.


Ferdigretter og overtidsmat Les mer. Tilbudsvarer God kvalitet - koster litt mindre Les mer. Makrellfilet av beste kvalitet Les.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg