torsdag 26. april 2018

Tek 10 trapp

Nordens bredeste utvalg i trapper. Se utvalget og kontakt oss her! Vi er her for å hjelpe deg. Søk Fortere, Bedre og Smartere her!


Hensikten med kravet om sikker avgrensing av trapp er å unngå skade ved sammenstøt ved fall utenfor trappeløpet. Sikker avgrensing i trappeløpet kan være.

Plassering av byggverk Kapittel Ytre miljø Innledning til kapittel Ytre miljø § 9-1. Generelle krav til ytre miljø. Der rømningsvei går over flere etasjer, skal trapp skilles fra den øvrige rømningsvei og andre brannceller,. Håndlist i trapp og rampe. Mange er ikke klar over at det skal være håndlist på begge sider i trapper og ramper.


Forskrifter og krav til trapper. INFO OM TRAPPEREGLER: trapp til hems, og fri bredde. Direktoratet for Byggkvalitet DIBK, hvor jeg.

Bredde og høyde i trapp skal tilpasses forventet ferdsel og transport, herunder. Tek er teoretisk utformet,uten praktisk tenkning og empati for fysiske. Hvis jeg husker rett nevnte Geir att trapp skulle skjermes 3m til hver.


Utgave, gir anbefalinger til hvordan tekniske forskrifter ( Tek ) bør tolkes. Den er ment som et verktøy til forenkling av prosjektering. Budsjett og pris på timer.


Dersom det viser seg at det er krav etter TEK å ha rekkverk,. Der høydeforskjellen er mer enn ,m over terreng,. For håndlist på rekkverk i trapp er det generelle kravet at håndlisten skal være i høyde m over trinn. Les Byggteknisk forskrift ( TEK ) her. Så hvis man har en trapp som ikke er godkjent bør man ikke invitere kommunen på kaffe?


Bredden på trappeløpet i trapp med rette løp skal være minimum m og fri høyde skal være minimum m. Trapp i uteareal (1) Trapp i uteareal skal være lett og sikker å gå i. Her kan du lese mer om bruk av flis i trapp ,. Krav og veiledning Relevante krav er i TEK , § Uteareal og plassering av byggverk. Vi leier ut brakker og brakkerigger for dagrigging eller overnatting. Vi monterer og demonterer brakkene når du ønsker.


Brakkeriggene vi leier ut er satt sammen av.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg